Haber Detayı
20 Aralık 2023 - Çarşamba 00:36
 
Gökhan Gök, Bir Yere Talip Olmak Ayrı, Layık Olmak Ayrı
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök Sosyal belediyecilik, turizm belediyeciliği, yatırım belediyeciliği anlayışında ciddi bir belediyecilik yapısıyla karşı karşıyayız. Bir yere talip olmak ayrı, layık olmak ayrı.
Gündem Haberi


MHP Teşkilatı Başkan Güder’in Yatırımlarını Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi. Başkan Güder’in de eşlik ettiği gezide MHP İl Başkanı Gökhan Gök, “Reklam belediyeciliği değil, yatırım belediyeciliği yapan kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Gökhan Gök, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve İl Yönetim Kurulu ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından hayata geçirilen yatırımları gezdi. Yatırım ve hizmet turu çerçevesinde MHP Yönetimi, Selçuklu Mahallesi’nde hayata geçirilen yürüyüş yolları, piknik alanları, macera parkı, seyir terası, şelale, tırmanma duvarı, amfi tiyatro ve çevre düzenlemesiyle göz dolduran Derme Deresi Projesi’ni, Başkan Güder’in gayretleriyle dönüşümün gerçekleştiği Şehit Fevzi Kentsel Dönüşüm alanı, Battalgazi İlçesinde yapılan peyzaj ve park düzenlemelerinde kullanılan peyzaj bitkileri ve fidanların yetiştirildiği Fidanlık alanını, tarihi dokuya uygun olarak düzenlenen Eski Malatya Meydanı ile 150 bin metrekarelik alanda düzenlemesi yapılan ve Malatyalıları sahille buluşturan, ilçeyi turizm cennetine dönüştürecek olan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’ni de gezerek bilgiler aldılar. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in de eşlik ettiği gezide MHP yönetimi yapılan yatırımların ilçeye katma değer kattığını vurguladılar.

Başkan Güder: “Cumhur İttifakı’nın Liderlerine Yaraşır Bir Belediyecilik Anlayışı Ortaya Koyduk”

Kırkgöz Sahil Parkı’nda MHP İl Yönetimiyle sohbet eden Başkan Güder, Cumhur İttifakı’nın liderlerine yaraşır bir şekilde belediyecilik anlayışını ilçede gerçekleştirdiklerini söylerken, “Belediye, hizmet demek. Fiziki şartları güzelleştirmek, insanları memnun etme sanatı demek. Geldiğimiz ilk günden bu yana Cumhur İttifakı’nın liderlerine yaraşır bir şekilde belediyecilik anlayışını Battalgazi’de ortaya koyma adına çaba, gayret sarf ettik. Çok sıkıntılı süreçler geçirdik. 2019’dan sonra yapmış olduğumuz bir çalışmayla aylık 600 bin lira kâra geçtik. Hazineden yer aldık ve buraları ıslah etmeye çalıştık. Islah ederken Kırkgöz Sahil Parkımızda yapmış olduğumuz duvarların taşlarının hepsini oradan çıkardık. Ortaya güzelliklerin çıkmasına vesile olduk. Buradaki arkadaşlarımın emeği ve desteğiyle yaptık. Gerek önceki il başkanımız olsun, gerekse şu anki il başkanımız Gökhan Başkanımız olsun, gerekse Battalgazi ilçe başkanımız çalışmalarımızda bize hep destek oldular. Bize çalışmalarda ayna oldular. Onlara, burada huzurunuzda teşekkür ediyorum. 5 yılı hep birlikte güzel çalışmalarla bitirdik. Çarşı merkezinin yapımına başlandı. İnşallah 5 bin ticari alanımız önümüzdeki güz sonunda teslim edilecek. Bakanlıklarla sürekli görüşme halindeyiz. Bakanımızın son gelişinde Battalgazi’de 15 bin tane konutun yapılması sözünü aldık. Konutun yapımını, yerinde dönüşümü 15 binle sınırlı bırakmayacağız. 15 bin konutun yapılacağı alanlar Saray Mahallesi, Fuzuli Caddesi’nin sağı solu, Hasan Varol, Ferhadiye, Yeni Hamam’ın olduğu yerler, Emeksiz’in alt ve üst şeridi komple yenilenecek, Niyazi Mısri komple yenilenecek. Biz şu anda çalışmamızı nihayetlendirmek üzereyiz. Özellikle Cezmi Kartay’ın bulunmuş olduğu Küçük Hüseyinbey Mahallesi’nin dönüşüm projesini arkadaşlarımız hazırladılar. Şire Pazarı’nın karşısındaki Sancaktar Mahallesi, Kırçuval Mahallesi, Akpınar Mahallesi’nde yerinde dönüşüm yapılması için arkadaşlarımız projesini Ankara’ya götürdüler. Hedefimiz, Battalgazi’de yerinde dönüşümle en az 25 bin konutun devlet eliyle yapılmasını sağlamak. Bunun uğraşını veriyoruz; vermeye devam edeceğiz. Hepimizin bu dönüşümün olması için, birlik beraberlik içinde hareket etmemiz lazım. İnşallah kısa sürede vatandaşlarımızın çoğunun evine kavuşmasını sağlamış oluruz.” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök: “Bundan Sonraki Süreçte Osman Başkanımıza Başarılar Diliyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök de, “Sayın başkanımızın çalışmalarını gezerken bizler belediyeciliği sadece kaldırım ve yol yapmadan münhasır olduğunu sanıyorduk. Bugün burada bir reklam belediyeciliğiyle değil, yatırım belediyeciliğiyle karşı karşıyayız. Kıymetli başkanıma bu algıyı değiştirdiğiniz, Cumhur İttifakı’nın doğasına uygun bir şekilde, Malatya’nın depremlerin izinden kurtulması noktasında bu yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı şahsım ve teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik anlayışında tüm algılar tamamen değişmiş. Sosyal belediyecilik, turizm belediyeciliği, yatırım belediyeciliği anlayışında ciddi bir belediyecilik yapısıyla karşı karşıyayız. Bir yere talip olmak ayrı, layık olmak ayrı. Bulunduğunuz makamın görevini tamamıyla, layıkıyla yerine getirdiğiniz için şahsım adına ayrıca siz başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ruhuna uygun adaylarla yola çıkacağız. Bu süreç içerisinde Osman başkanımın karşısındaki rakiplerinin işi gayet zor görünüyor. Burada söylenip de yapılmayan bir şeyin olmadığını görüyoruz. Belediyecilik anlayışında yeni bir Malatya’nın yaratılmasında ve nitelikli göçün önüne geçilmesi noktasında şahsınız ve ekibinizle birlikte elinizi değil gövdenizi taşın altına koymuş bulunmaktasınız. Bu anlamda da bundan sonraki alacağınız yolda sizlere başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı paydaşı olarak da il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte yolun sonuna kadar yanında yürümekten onur duyacağımızı belirtmek isterim.” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İçe Başkanı İlhan İlhan ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ise, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in süreç içerisinde gerçekleştirmiş olduğu hizmetler için kendisine teşekkür etti.

Kaynak: (Battalgazi ) - Battalgazi Belediyesi Editör: Hidayet Özpolat
 
Etiketler: Gökhan, Gök,, Bir, Yere, Talip, Olmak, Ayrı,, Layık, Olmak, Ayrı,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirsiniz ?
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
1
Galatasaray
90
77
1
3
29
33
2
Fenerbahçe
86
87
1
5
27
33
3
Trabzonspor
55
56
12
4
17
33
4
Beşiktaş
51
44
12
6
15
33
5
Başakşehir
49
44
12
7
14
33
6
Rizespor
48
43
13
6
14
33
7
Kasımpasa
46
55
13
7
13
33
8
Alanyaspor
45
43
10
12
11
33
9
Sivasspor
45
40
10
12
11
33
10
Antalyaspor
45
38
10
12
11
33
11
A.Demirspor
41
49
10
14
9
33
12
Samsunspor
39
37
14
9
10
33
13
Ankaragücü
37
40
12
13
8
33
14
Kayserispor
37
37
13
10
10
33
15
Konyaspor
36
34
13
12
8
33
16
Gaziantep FK
34
37
17
7
9
33
17
Hatayspor
33
37
14
12
7
33
18
Karagümrük
33
37
16
9
8
33
19
Pendikspor
30
37
17
9
7
33
20
İstanbulspor
16
26
22
7
4
33
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı